De jaarlijkse Familiedag zal op zondag 16 september in Zwolle plaatsvinden. Iedereen is welkom op deze dag, lid of (nog) geen lid, met of zonder kees.

Adres: Anthony Fokkerstaat 9, 8013 NT Zwolle, Aanvang 10.30 uur.

Deze editie van de Familiedag zal op kleine punten anders zijn dan andere jaren. De leden van de activiteitencommissie en het bestuur zullen als zodanig herkenbaar zijn, zodat u ze makkelijk kan herkennen.  Ze zullen u aan het begin van de dag uw welkomskoffie/thee en iets lekkers aanbieden, waarbij ze de honden niet zullen vergeten. U krijgt dan ook meteen het programma van de dag aangeboden, zodat u steeds weet wanneer de activiteiten zullen plaatsvinden. U kunt ook meteen de bingo-loten kopen.

Wat gaan we doen?

Als echte bijzonderheid hebben we een Doga-lerares, Barbara Schriek, uitgenodigd. Zij zal 2 maal een half uur met ons en onze hond, yoga gaan doen. Het is een hele leuke bezigheid voor mens en hond. Dus dat gaan we meemaken!

Uiteraard de Kind-Hond-Show. Het zou leuk zijn als uw kinderen verkleed zouden zijn, het thema is: JACHT. Niet meteen een thema dat je zo meteen met onze keeshonden in verband brengt, maar een muisje weten de meeste kezen toch wel te vangen. Maar het zal leuke combinaties opleveren. Uiteraard is er voor alle deelnemertjes een mooie prijs.

Er zal ook een behendigheidsparcour worden uitgezet. Er zal een kleine wedstrijd aan gekoppeld worden.

Ringtraining zal bij voldoende belangstelling gegeven worden. Als u op de clubmatch hebt ingeschreven, kunt u hier een keer extra oefenen en goede tips krijgen.

Ook zal er weer vachtverzorging gedemonstreerd worden. Niet dat uw hele hond grondig zal worden doorgeborsteld, maar ervaren mensen zullen u demonstreren hoe de vacht van de kees in optimale conditie gehouden kan worden.

Er is de mogelijkheid fleece-speeltjes zelf te maken, of u kunt ze kant en klaar kopen bij Carinne.

Er zijn ook voor jong en oud kleurplaten en kleurtjes aanwezig en een leuke puzzel om te maken.

Uiteraard aan het einde van de dag de bingo. Er zijn hele leuke prijzen te winnen.

In de kantine kan eten en drinken besteld worden.

We hopen dat het voor iedereen een gezellige dag zal worden. En voor iedereen zal er bij vertrek een tasje van onze sponsor Prins zijn.

De Activiteitencommissie

error: Content is protected !!