Kampioensclubmatch

4 september Kampioensclubmatch in Dogcenter, Jan Stuversdreef 4 5315NZ Kerkwijk

Keurmeesters:

Marianne Mampaeij en Corry Saes

De keuringen beginnen om 10.00 uur. De zaal opent om 9.00 uur.

Wie kunnen er deelnemen?

Iedereen die in het bezit is van een Keeshond met stamboom afgegeven door de Raad van Beheer of met een buitenlandse stamboom die valt onder de regels van de F.C.I. Conform de regels van de Raad van Beheer moeten honden ingeschreven vanaf een Nederlands Postadres voorzien zijn van een N.H.S.B. nummer. N.H.S.B. aangevraagd is niet toegestaan.

Look-Alike/Stamboomloos

Het is ook dit jaar mogelijk om honden in te schrijven die geen stamboom hebben of anderszins niet zijn toegelaten tot een CAC hondenshow. Deze honden worden beoordeeld en krijgen een beoordelingsverslag.

Clubwinnaar

De titel “Clubwinnaar” met jaartal, afgekort als C.W. met de laatste twee cijfers van het jaar, wordt aan alle honden die beste van het ras zijn geworden toegekend.

Inschrijfgeld

Niet leden €35,- per hond

Leden krijgen €5,- korting, die betalen €30,- per hond

Inclusief 1 catalogus per eigenaar.

Koppelklasse is gratis

Alle te keuren honden ontvangen een keurverslag

Inschrijving sluit 21 augustus of eerder als het maximaal te keuren honden is bereikt, papieren aanmeldingen moeten vóór 14 augustus binnen zijn.

U kunt inschrijven doormiddel het inschrijfformulier te printen in te vullen en dan in te scannen. Stuur het inschrijfformulier naar: kcm@keeshondenclub.nl

grote keeshond dwergkees pom

error: Content is protected !!