hoofdsponsor NKC

Wij staan voor Prins                                                   Logo Prins+blaadje

 

De NKC heeft met Prins een contract gesloten: Prins verzorgt voor ons alle materialen die we op bijvoorbeeld op onze Clubmatch nodig hebben, ze geven ons geschenken voor de leden, we kunnen met de leden samen de fabriek bezoeken enz. We konden dit aanbod gewoon niet afslaan, want zo makkelijk is het niet meer om aan sponsormaterialen te komen. Daarom is Prins onze hoofdsponsor.

Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Geperste en krokante brokvoeding, buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden in worst- of moussevorm en diepvries vers vleesmaaltijden. Voedingen voor alle behoeften en levensfasen, allemaal op basis van hoogwaardige producten met grondstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen.

Prins staat als familiebedrijf al meer dan vijftig jaar voor streng gecontroleerde Nederlandse kwaliteitsproducten,  dierproefvrij en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Het bedrijf organiseert regelmatig fandagen voor iedereen die graag letterlijk eens een kijkje in de keuken wil komen nemen en met eigen ogen wil zien wat Prins onder passie, respect en service verstaat.

Prins staat niet alleen voor lekker en verantwoord eten, maar voor een complete lifestyle. Met leuke, nieuwe ideeën en aandacht voor het dier op elk moment, tijdens iedere levensfase. Kennis en advies staan daarbij hoog in het vaandel. Iedereen die vragen heeft over de voeding, gezondheid, verzorging en het gedrag van hond of kat kan terecht bij het Prins CareTeam, een team van deskundigen dat graag advies op maat geeft. Bel 0318-524245 of mail E-mail.

Kijk voor meer informatie op de website van Prins:  klik hier.

Advertentie-A5-CareTeam-04

 

Advertentie Prins opvul advertentie 2016 met logo

error: Content is protected !!