lid worden

keeshond websiteLid worden, online aanmeldingsformulier

Als u vindt dat de Nederlandse Keeshonden Club zich voor alle Keeshonden moet blijven inzetten, als u 4x per jaar ons contactblad wilt ontvangen en als u tevens onze vereniging wilt steunen, wordt dan lid van de Nederlandse Keeshonden club.
Leden krijgen een mooie beker als hun hond Nederlands Kampioen is geworden.

Het lidmaatschap bedraagt € 35,00 per jaar voor echtparen/partners;
€ 25,00 per jaar voor alleenstaanden. Voor leden woonachtig in het buitenland bedraagt het lidmaatschap 30 euro. Daar komt eenmalig een bedrag van € 5,00 bij voor inschrijfgeld.

Het is mogelijk huisgenoten lid te maken voor € 10,00 per persoon. Huisgenootleden zijn op alle fronten volwaardige leden, maar zij ontvangen geen contactblad.
Het lidmaatschap is persoonlijk. 
Elk nieuw lid ontvangt na acceptatie  het boekje met de rasstandaard, het huishoudelijk reglement en de statuten van de vereniging. Zie onderaan het formulier voor de beschrijving van de procedure van inschrijving tot werkelijk lid zijn.

Uw gegevens zullen worden verwerkt volgens het  Privacybeleid NKC. Uw gegevens zullen worden gebruikt voor het versturen van het clubblad; het controleren van uw betalingen; indien nodig nemen we contact met u op  zaken de NKC betreffende.

Ledenadministratie:
Regina en Esmee Busker
mailadres: keeshondenleden@outlook.com

ONLINE AANMELDINGSFORMULIER

keeshond website
Ondergetekende wenst/wensen lid te worden van de NKC:

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Land

  Telefoonnummer

  Emailadres

  Met partner of alleenstaand

  Indien van toepassing: naam partner

  Indien van toepassing: naam huisgenoodlid

  De hierboven aangemelde persoon is eigenaar van de volgende hond(en):
  (stamboom)naam, geboortedatum en variëteit van de hond, naam van de fokker,

  Opmerkingen

  U gaat accoord met het privacybeleid (zie hiervoor de website) van de NKC en het gebruik van uw gegevens voor het gebruik dat daar genoemd wordt

  captcha

  De procedure als u lid wil worden van de NKC
  U vult het formulier in via de website of u stuurt het papieren formulier op. Zodra het formulier ontvangen is ontvangt u een brief. Daarin staat wat de NKC doet  .  U betaald de contributie, Als de betaling ontvangen is bent u aspirant-lid. U zult het eerstvolgende Kontaktblad ontvangen en uw naam zal daar vermeld zijn bij de Rubriek Nieuwe Leden. Andere leden kunnen zien dat u zich opgegeven hebt.
  Als er geen bezwaren binnen komen tegen uw lidmaatschap bent u 4 weken na het uitkomen van het Kontaktblad echt lid. U ontvangt de een boekje met informatie over de NKC, over de rassen, de statuten en het fokreglement. Er kan dus enige tijd overheen gaan voordat u echt lid bent, afhankelijk van de tijd tussen aanmelden/betalen en het uitkomen van het eerstvolgende Kontaktblad.
  Het kan zijn dat leden bezwaren maken tegen uw lidmaatschap. Het bestuur weegt de bezwaren en besluit over uw lidmaatschap. U ontvangt dan 4 weken na het uitkomen van het Kontaktblad een brief van het bestuur.

  since 1924

  error: Content is protected !!