MRI scan laten maken

Waar kan ik een MRI onderzoek laten uitvoeren?

Wat kan de uitslag van een scan zijn? Klik hier

De MRI onderzoeken moeten volgens een vast protocol worden uitgevoerd. Hierover zijn afspraken gemaakt met de volgende MRI centra. U kunt ook bij een ander MRI centrum de beelden laten maken. U loopt dan wel het risico dat deze niet beoordeeld kunnen worden, omdat ze niet aan de technische voorwaarden voldoen. Vraag dit dus goed na voordat u een afspraak maakt!

Er is ook veel prijsverschil. Vertel ook duidelijk dat u een SM/CM scan wilt, de normale scans zijn namelijk veel duurder.

Dierenkliniek Den Heuvel, Oirschotseweg 113a, 5684 NH Best 0499 374205. Dhr Noorman doet de scans
Dierenziekenhuis Drachten, De Bolder 74, 6206 AR Drachten
0512 513627
Universitietskliniek voor Gezelschapsdieren, Heidelberglaan 8, 3584 CS Utrecht 030 253 35 50. Dhr Mandigers doet de scans

Het is belangrijk om de scan altijd naar de neuroloog de heer Mandigers te laten doorsturen, zeker als de uitslag aangeeft dat niet alles normaal is.  

De chip die ingebracht wordt door de Raad van Beheer zit bij het maken van een scan soms in de weg, zodat er geen duidelijk beeld ontstaat. De chip moet dan eerst operatief verwijderd worden! Om dat te voorkomen wordt fokkers dringend aangeraden er bij de chipper op aan te dringen de chip meer op de schouder te plaatsen.

error: Content is protected !!